Samenwerking zwangerschapsyoga Rondom Mama

Samenwerking

Samenwerking

Nieuwe samenwerking: Zwangerschapsyoga Rondom Mama

Jij bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Jullie krijgen een kindje om voor altijd van te houden. Graag wil ik jou (en je partner) begeleiden in deze bijzondere periode. Rondom Mama helpt jou goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling in te gaan. Het is de eerste en enige zwangerschapsyoga in Heeze – Leende

Rondom mama is een complete, luchtige en praktische cursus die jou helpt energiek en gezond te blijven tijdens de zwangerschap, je met vertrouwen voor te bereiden op de bevalling en het herstel in de periode erna.

Mijn oefeningen komen uit verschillende westerse en oosterse stromingen en zijn gericht op het behoud van de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Door gebruik te maken van een goede ademhaling voel je hoe je lichaam zichzelf sterkt zonder te forceren. De lessen zullen 7 keer plaatsvinden, waarbij les 6 met partner is.

 

Waarom werkt yoga bij zwangerschap zo goed?

Tijdens je zwangerschap wordt er veel van je gevergd: de baby groeit in je buik, maar ook groei je toe naar het moederschap. Zwangerschapsyoga laat je deze veranderingen bewuster ervaren en begrijpen. Dit geeft verbondenheid met je kindje en brengt meer rust voor jezelf.

Door bewustwording en ontspanning van je lichaam zie je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet. Bewust ontspannen helpt je omgaan met de heftigheid van de weeën. Meerdere zorgverzekeraars bieden daarom ook vergoeding voor de cursus

De basis van waaruit de lessen gegeven worden is Do-In yoga. Do-In yoga is een toepasselijk en simpel systeem dat je kan helpen energiek en gezond te blijven tijdens je zwangerschap, je kan voorbereiden op de bevalling en je herstel in de periode erna.

Een belangrijke leidraad door de lessen heen is het loslaten van de prestatie, vertrouwen in jezelf, je lichaam, je zwangerschap en je bevalling.

7 lessen van 75 min. Max. 12 deelnemers

Prijs: € 108,50!

AANMELDEN

Wil je liever het accent leggen op het sporten? Dan kun je je opgeven voor de ZwangerFit lessen gegeven door Suzanne.

 

 

——————————————————————————————————————————————————–

Samenwerking op onze locatie:

Logopedie & dyslectie Heeze:

Podotherapie Mariska van Genne:

Impact personal training:

Zwangerschapsyoga Rondom Mama

 

Andere samenwerkingen:

Hockey Heeze

Tennis vereniging Heeze

Heeze Leende 24

ParkinsonNet

ClaudicatioNet

Nationale diabetes challenge