Walking Fit, wandelgroep Heeze door Fysiotherapie de Beemden in Heeze

Walking-Fit

Walking-Fit

Attentie wandelliefhebbers,
Fysiotherapie de Beemden in Heeze heeft goed nieuws! Wij organiseren een GRATIS wandelgroep waarbij we gezelligheid combineren met sportiviteit. Onze wandelingen zijn bedoeld voor iedereen die graag actief bezig is en houdt van de buitenlucht.

Wandelgroep Heeze

 

We beginnen elke wandeling met een kopje koffie of thee in onze praktijk, waarna een fysiotherapeut (in opleiding) sportieve kracht- en balansoefeningen zal geven. Hierdoor zul je niet alleen je conditie verbeteren, maar ook je lichaam krachtiger en soepeler maken.

Daarna gaat het echte wandelen beginnen. We lopen afstanden van 4 tot 7 km. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht zijn conditie, mee kan doen. Onze wandelingen zijn zowel sportief als gezellig, dus het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van de omgeving. We sluiten af met balans en krachtoefeningen. Onze praktijk op kruis 5 is onze sportieve thuisbasis.

 

Wandelgroep Heeze

 

Maar dat is nog niet alles! Onze wandelgroep is ook een geweldige manier om onze gezondheid te verbeteren. Wandelen is een lage impact activiteit die helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de hartslag en het versterken van de spieren en botten.

Dus waarom zou je meedoen?

Omdat het een geweldige manier is om fit en gezond te blijven, samen te wandelen met gelijkgestemde mensen en te genieten van de prachtige omgeving in Heeze. Meld je snel aan en wandel samen met ons!

Meedoen is helemaal GRATIS!

We starten maandag 27 februari en vanaf dan elke maandag voor 10 weken lang (behalve 2e paasdag). Geef even aan of je om 10:00 of om 13:30 wil starten.

Geef je op vóór 20 februari en ontvang een GRATIS sportief wandel hesje.

Goed om te weten