Fysiotherapie Heeze Sterksel Fysiotherapie Sterksel

Locaties en openingstijden

Locaties en openingstijden

Onze Verschillende Locaties: Kwaliteitszorg Altijd Dichtbij

Bij Fysiotherapie de Beemden begrijpen we dat toegankelijkheid en gemak van groot belang zijn wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige fysiotherapie. Daarom hebben we met zorg meerdere locaties opgezet om u optimaal van dienst te zijn. Of u nu in Heeze, Leende, Sterksel, Kloostervelden of ergens anders woont, wij zijn er om u te ondersteunen bij uw herstel en uw welzijn te verbeteren.

 

Fysiotherapie Heeze – Onze Hoofdvestiging

Onze hoofdvestiging in Heeze, gelegen aan op het Kruis, is gunstig gelegen voor inwoners van Heeze en de bredere regio. Hier bieden we niet alleen hoogwaardige fysiotherapie, maar hebben we ook een ruime fitnessruimte tot uw beschikking om uw herstel te ondersteunen. Lees hier alles over fysiotherapie in Heeze

Adres:

Kruis 5, 5591 LA Heeze

 

Fysiotherapie Sterksel – Onze Dependence

Onze dependance in Sterksel, met een adres dat u gemakkelijk kunt bereiken, biedt dezelfde kwaliteit van zorg als onze hoofdvestiging. Hoewel er geen fitnessruimte is, kunt u rekenen op dezelfde expertise en toewijding van ons professionele team. Lees hier alles over fysiotherapie in Sterksel.

Adres:

Valentijn 3, 6029 RJ Sterksel

 

Nabij Kloostervelden en Kempenhaeghe

Wij begrijpen dat veel van onze patiënten uit Kloostervelden en Kempenhaeghe komen. Onze locaties in Heeze en Sterksel zijn strategisch gekozen om u gemakkelijk toegang te bieden tot de zorg die u nodig heeft, ongeacht waar u vandaan komt.

Ons doel is om u hoogwaardige zorg te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften, ongeacht welke locatie u bezoekt. Wij verwelkomen patiënten van alle achtergronden en bieden persoonlijke aandacht om u te helpen herstellen en uw welzijn te bevorderen.

 

 

Neem contact op.

Wilt u meer informatie over onze verschillende locaties of wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons professionele en vriendelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen op weg naar herstel.

Bij onze praktijk staat uw gezondheid en welzijn voorop, ongeacht welke locatie u bezoekt. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te ondersteunen bij het bereiken van uw gezondheidsdoelen.

 

Openingstijden

Maandag: 07:30 – 19.00
Dinsdag: 07:30 – 19:00
Woensdag: 07:30 – 20:30
Donderdag: 07:30 – 19:30
Vrijdag: 07:30 – 18:00

 

Gesloten tijdens de officiële feestdagen: