Physis vitaliteit traject

Vitaliteit traject

Vitaliteit traject

Ben jij vaak moe en heb je weinig energie? Of wil je gewoon dieper slapen en uitgeruster wakker worden? Heb je met regelmaat een opgeblazen gevoel? Dan hebben we goed nieuws. Er is enorm veel verbetering mogelijk als het gaat om je gezondheid en vitaliteit.

 

 

Het traject

Tijdens het vitaliteit traject wordt er al vaak in 3 behandelingen een optimale gezondheid gecreëerd. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst gaan we kijken waar bij jou de schoen wringt en wat we hieraan kunnen doen.

Er zijn 6 domeinen die bepalen hoe fit jij je voelt: slaap, voeding, stress, ademhaling, bewegen en het immuunsysteem. Binnen deze 6 domeinen wordt gezocht waar de meeste verbetering voor jou te halen valt.

Iedereen heeft een eigen verhaal en een standaardoplossing is er niet. Door de recente ontwikkelingen rondom corona is het van belang ons immuunsysteem in optimale staat te brengen.

 

 

Laat je gegevens hier onder achter. En ontvang een GRATIS intake gesprek!

 

 

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


https://www.youtube.com/watch?v=kUeBvqGwohw&t=2s