Physis vitaliteit traject

Vitaliteit traject

Vitaliteit traject

 

Ben jij vaak moe en heb je weinig energie? Of wil je gewoon dieper slapen en uitgeruster wakker worden? Heb je met regelmaat een opgeblazen gevoel? Dan hebben we goed nieuws!! Er is enorm veel verbetering mogelijk als het gaat om je gezondheid en vitaliteit.

 

De filosofie

De filosoof Hippocrates (460-377 v. Chr.) was gefascineerd door het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te herstellen. Hij noemde dit zelf herstellend vermogen physis. Verkeert het lichaam in een goede staat van physis, dan kan het herstellen en adapteren aan elke prikkel waar het lichaam aan wordt blootgesteld. We hebben het niet enkel over herstellend vermogen na een workout. Het gaat om een ‘totale supercompensatie’ van fysieke en mentale processen die we dagelijks te verwerken krijgen.

In een ideale situatie heb je een physis van 100%, het energieniveau is torenhoog, het lichaam is fysiek sterk en je voelt je fit. Uiteraard heeft iedereen ergens een ‘gat’ in zijn of haar physis. Het is niet voor niets dat we in onze samenleving steeds ouder worden, maar toch juist steeds meer levensjaren chronisch ziek zijn. Ik kijk wat voor jou werkt. Want jij bent jij. Je kan bijvoorbeeld als kind een serie longontstekingen hebben gehad, die later leidt tot een hogere ademhaling, wat nu resulteert in een slaapprobleem en overgewicht.

 

Het traject

Tijdens het physis vitaliteit traject wordt er al vaak in 3 behandelingen een optimale gezondheid gecreëerd. Aan de hand van een uitgebreide physis vragenlijst gaan we kijken waar bij jou de schoen wringt en wat we hieraan kunnen doen. Er zijn 6 domeinen die bepalen hoe fit jij je voelt: slaap, voeding, stress, ademhaling, bewegen en het immuunsysteem. Binnen deze 6 domeinen wordt gezocht waar de meeste verbetering voor jou te halen valt. Iedereen heeft een eigen verhaal en een standaardoplossing is er niet. Door de recente ontwikkelingen rondom corona is het van belang ons immuunsysteem in optimale staat te brengen.

Laat je gegevens hier onder nu achter. En ontvang een GRATIS intake gesprek!

Ervaring van Arianne over het physis traject:

 

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
//
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord