Physis vitaliteit traject

Ben jij normaal gesproken in de winter snotterig? Of wil je al tijden dieper slapen en uitgeruster wakker worden? Heb je met regelmaat een opgeblazen gevoel? Dan hebben we goed nieuws!! Er is enorm veel verbetering mogelijk als het gaat om je gezondheid en weerstand. Juist nu is dat belangrijk.

 

De filosofie

De filosoof Hippocrates (460-377 v. Chr.) was gefascineerd door het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te herstellen. Hij noemde dit zelf herstellend vermogen physis. Verkeert het lichaam in een goede staat van physis, dan kan het herstellen en adapteren aan elke prikkel waar het lichaam aan wordt blootgesteld. We hebben het niet enkel over herstellend vermogen na een workout. Het gaat om een ‘totale supercompensatie’ van fysieke en mentale processen die we dagelijks te verwerken krijgen.

 

 

In een ideale situatie heb je een physis van 100%, het energieniveau is torenhoog, het lichaam is fysiek sterk en de kans op ziektes is minimaal. Uiteraard heeft iedereen ergens een gat in zijn of haar physis. Het is niet voor niets dat we in onze samenleving steeds ouder worden, maar toch juist steeds meer levensjaren chronisch ziek zijn. Wij kijken wat voor jou werkt. Want jij bent jij. Je kan bijvoorbeeld als kind een serie longontstekingen hebben gehad, die later leidt tot een hogere ademhaling, wat nu resulteert in een slaapprobleem en overgewicht.

 

 

Het traject

Tijdens het physis vitaliteit traject wordt er al vaak in 3 behandelingen een optimale gezondheid gecreëerd. Aan de hand van een uitgebreide physis vragenlijst gaan we kijken waar bij jou de schoen wringt en wat we hieraan kunnen doen. Er zijn 6 domeinen die bepalen hoe fit jij je voelt: slaap, voeding, stress, ademhaling, bewegen en het immuunsysteem. Binnen deze 6 domeinen wordt gezocht waar de meeste verbetering voor jou te halen valt. Iedereen heeft een eigen verhaal en een standaardoplossing is er niet. Door de recente ontwikkelingen rondom corona is het van belang ons immuunsysteem in optimale staat te brengen. Je leest veel verschillende en soms tegenstrijdige berichtgeving. Waarom is vitamine D nu zo belangrijk?  Ook op dit soort vragen geven we antwoord.

We gebruiken als leidraad dus een vragenlijst. Je kan de vragenlijst invullen dan bellen wij je daarna op om te vertellen of we je kunnen helpen en hoe we dat gaan doen. Dit intake gesprek is helemaal gratis.

Vul hier vrijblijvend de vragenlijst in.

 

Kosten

De kosten voor het traject voor 3 keer is € 220. Er zijn ook klein traject en een groter traject. Je kan ook met een sessie beginnen en later upgraden. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan.

 

 

 

Mochten de kosten nog steeds wat hoog zijn voor je geeft dit dan even aan.

 

Abonnement Aantal meetings Tijd Kosten 
Large traject 6x 4 maanden € 420
Medium traject 3x 1,5 maand € 220
Small traject 1x 1x advies € 75