Nekpijn verminderen door middel van fysiotherapie

Nek-, schouder-, en hoofdpijn

Nek-, schouder-, en hoofdpijn

De drie hoofdonderdelen bij een behandeling voor nek-, schouder-, en hoofdpijn

 

Nek-, schouder-, en hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen dagelijks belemmert. Gelukkig biedt fysiotherapie een effectieve oplossing.

 

Onze fysiotherapeuten bij Fysiotherapie De Beemden in Heeze hebben jarenlange ervaring in het behandelen van deze klachten en helpen je graag om hier vanaf te komen.

 

 

De behandeling bestaat uit drie hoofdonderdelen:

Tijdens de behandeling zullen onze fysiotherapeuten je nekwervels mobiliseren door ze te bewegen in verschillende richtingen.

Hierdoor wordt de beweeglijkheid verbeterd en neemt de pijn af. Soms, als dat nodig is, zullen we ook je nek of bovenrug kraken. Dit gebeurd uiteraard alleen met toestemming.

 

Fysiotherapie bij Fysiotherapie de Beemden
Onderzoek van nek en schouder regio

 

Naast het mobiliseren en (soms) kraken van de nek, zullen onze fysiotherapeuten je ook helpen om deze spieren te versterken.

 

Dit gebeurt door het uitvoeren van specifieke oefeningen die gericht zijn op het versterken van de nek- en schouderspieren. Hierdoor wordt de houding verbeterd en krijg je meer controle over je nek, wat resulteert in minder pijn.

 

Onze fysiotherapeuten werken met jou samen om de beste behandeling te vinden die bij jou past. Door middel van onze effectieve behandeling, zul je snel verbetering merken en kun je weer pijnloos en vol energie de dag doorbrengen.

 

Maak vandaag nog een afspraak bij ons en begin aan de weg naar pijnloos bewegen!

 

Wil je een afspraak maken? Stuur een WhatsApp of bel: 040-2262224