ZwangerFit Online

Fit zijn en fit blijven is heel belangrijk tijdens je zwangerschap. Juist nu tijdens deze corona crisis. Sportscholen zijn dicht en je zit toch echt een stuk vaker in deze tijd. Een rondje hardlopen was voor je zwangerschap misschien niet zo’n probleem maar tijdens je zwangerschap zal dit niet gaan. Hoe kun je dan nog een beetje conditie op bouwen? Gelukkig zijn er online ZwangerFit lessen die je bij ons kan volgen.

 

 

Tijdens de zwangerschap worden je gewrichten meer belast. Met name je rug- en bekkenbodemspieren hebben het zwaar te verduren. Bewegen is dan ook heel belangrijk in je zwangerschap. Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen.

 

 

In deze tijd van social distancing gaat Suzanne online lessen geven. Wekelijks wordt geoefend aan het behoud/herstel van conditie, mobiliteit, en fitheid tijdens je zwangerschap. Daarbij krijg je nog veel tips en worden al je vragen beantwoord. Want als bekkenfysio en moeder van 3 kinderen heeft Suzanne al enige ervaring.

 

 

Vanaf ongeveer week 16 van je zwangerschap, later instromen mag ook, kun je starten met de lessen en doorgaan tot aan je bevalling. Na de bevalling kun met begeleiding ook weer op conditie komen met ons. Blijven bewegen zorgt er voor dat conditie en spierkracht behouden blijven, dit kan van positieve invloed zijn op je bevalling en op je hersteltijd daarna.

 

Meld je aan via beemden04@zonnet.nl of bel 040-2262224 (8:00 -12:00)