Vacature algemeen fysiotherapeut Heeze

Vacature algemeen fysiotherapeut

Vacature algemeen fysiotherapeut

LEUKE COLLEGA GEZOCHT!

✅  Wil jij in het leukste team van zuid-oost Brabant werken?

✅  Werken op een plek waar de sfeer altijd goed is.

✅  Tegelijk genieten van vrijheid en veel verantwoordelijkheid.

Dan ben je bij ons op het juiste adres!

 

Vacature fysiotherapie Heeze

 

TEAM PLAYER GEZOCHT!

We zijn een praktijk met zeven therapeuten en een administratief medewerker. We hebben verschillende specialisaties. Hierdoor is samenwerken in het team leuk een leerzaam. Er is altijd iemand om mee te sparren. Vier jaar geleden zijn we verhuisd waardoor we ruime en lichte behandelkamers hebben. Onze oefenzaal is ook erg ruim en van alle gemakken voorzien.

Wil jij je ook gaan specialiseren? Graag! Dit moedigen we aan in onze praktijk. Heb je al een specialisatie, dat is al helemaal mooi! Wil je losse cursussen doen? Dat steunen we ook! Vanaf 1 januari komt er 8 uur vrij omdat iemand vertrekt. Dit zal zich naar onze verwachting uitbreiden.

 

WAT GA JE DOEN BIJ ONS IN HET TEAM?

s’ Ochtends pak je een kopje koffie of thee een begint je werkdag op je eigen tempo. Je agenda en je patiëntengroep is lekker divers. In de ochtend een oudere dame die veel verteld over het leven van vroeger, in de middag een jonge voetballer die het liefst morgen al weer een hele wedstrijd kan voetballen. Gelukkig heb jij de skills om dit te managen. Zelf bepaal jij je eigen agenda en werk tijden. Hierdoor heb je veel vrijheid en kun je ontspannen werken. Wij zorgen ervoor dat de arbeidsvoorwaarden je ook bevallen.

 

WIE ZOEKEN WE:

Stuur ons hier een berichtje of bel direct naar 040-2262224

WIE ZIJN WIJ: