Heeze-Leende in beweging, Fysiotherapie de Beemden

Heeze-Leende in beweging

Heeze-Leende in beweging

Tijdens deze lockdown zijn is het extra moeilijk om je sport moment te pakken.

De sportscholen zijn dicht en andere sport mogelijkheden zijn ook gesloten. Wij als fysiotherapeuten in Heeze vinden dit natuurlijk erg jammer. Nu een paar weken ‘vast roesten’ kan over een paar maanden klachten geven.

 

Daarom hebben we samen met de trainers uit Heeze-Leende de koppen bij elkaar gestoken met als gezamenlijk doel de gemeente fit door de lockdown helpen!
De oefeningen zijn speciaal voor 60 plussers, want juist die groep heeft het nodig. Ongeveer het zelfde als het gelijknamige programma ‘Nederland in beweging’, maar dan met bekende gezichten en leukere oefeningen.

 

Schrijf je nu in

 

De lessen worden afgewisseld door de fysiotherapeuten van ons met de verschillende trainers. Deze trainers zijn van Impact Personal training, Fit Inn & Out Leende en 040-Fit. Ieder heeft zijn eigen visie dus er is lekker veel afwisseling. Zo wordt er geen spiergroep overgeslagen en kom je fit en gezond de lockdown uit.

 

Wat gaan we doen?
De komende tijd gaan we 2x in de week een live work-out organiseren. We gebruiken hiervoor het programma ZOOM. Hierbij kun je ons zien en als je het wil kunnen we jou ook zien. Zo maken we er een gezellig ‘onderonsje’ van. Wel zo leuk in deze tijd.

 

Wanneer?

Dinsdag 26 januari 11:00
Donderdag 28 januari 13:00
Dinsdag 2 februari 11:00
Donderdag 4 februari 13:00
Dinsdag 9 februari 11:00
Donderdag 11 februari 13:00
Dinsdag 16 februari 11:00
Donderdag 18 februari 13:00
Dinsdag 23 februari 11:00
Donderdag 25februari 13:00

Misschien gaan we nog wel langer door

 

Wil je mee doen?
Geef je dan nu op!
Al is het maar voor één keer, om het te proberen.

Laat je gegevens achter en doe mee

 

Kosten?
Helemaal gratis!