Kinderfysiotherapie Kind Danielle Schoofs

Daniëlle Schoofs

Daniëlle Schoofs

Kinderfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeute
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Mijn naam is Daniëlle Schoofs. Na mijn basisopleiding tot fysiotherapeut, welke ik afgerond heb in 1992, wist ik al meteen dat ik graag met kinderen wilde werken. Sinds 1999 ben ik daarmee begonnen. Naast enkele kortere opleidingen heb ik in 2014 mijn Master opleiding tot Kinderfysiotherapeut afgerond.

 

Het spreekt me erg aan kinderen te helpen met hun klachten/ aandoeningen, zodat ze zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen op motorisch vlak. De behandeling en begeleiding gaat vaak in samenwerking met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen bij het kind. Tevens zijn er korte banden met doktoren en specialisten.

 

 


Afspraak maken? Stuur gerust een WhatsApp naar ons.

 

“Danielle is erg betrokken bij de zowel de ouders als het kind. Ze stelt goede vragen en denkt mee over de hele situatie. Niet alleen op de praktijk maar ook voor thuis. Voor ons als ouders is ze ondersteunend in haar vakgebied en geeft ze tips en adviezen mee die we kunnen gebruiken. Naar onze zoon toe is ze super enthousiast waardoor hij graag naar Danielle gaat. Ze luistert goed naar de hulpvragen en neemt onze zoon mee in het hele proces zodat het ook echt een stukje van hem is. Een 10!”

 

 

BIG: 09038341004

Terug naar overzicht