Medical Small Group Training

Medical Small Group Training

Medical Small Group Training

“Welke oefening is nou goed voor mij en welke niet?”

 

We krijgen vaak van dit soort vragen. Nooit is het antwoord het zelfde. Ieder mens is verschillend en elk lichaam al helemaal. Wij weten al een aantal jaren hoe je blessures met gerichte oefeningen behandeld en hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen.

 

Je verteld aan ons je verhaal, wij analyseren je lichaam en zorgen dat er oefeningen gedaan worden die bij jou passen.

 

Je gaat dus onder professionele fysiotherapeutische begeleiding sporten in een klein groepje. Dit is alleen voor mensen die echt bewuster met hun lichaam bezig willen zijn.

 

De eerst volgende groep start op 14 januari 2020 en gaat dan 9 weken achter elkaar door met oefeningen. Tijdens de laatste training op 17 maart zul je merken dat je een stuk fitter bent en beter in je vel zit. De trainingen zijn elke dinsdag van 18:00 tot 19:00 en zullen gegeven worden door Thomas Hermans of Jur Gerris.

 

De kosten voor het gehele programma zijn 80 euro. Dus als je graag een fittere levensstijl wilt ontwikkelen en blessures wilt voorkomen stuur ons een mailtje op beemden04@zonnet.nl met je telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op.