Stronger Back programma

Ervaart u wel eens een zeurende pijn bij lang staan of een schietende pijn in uw rug? En wilt u nu echt eens graag van uw rugklachten af!?

Doe dan mee aan ons nieuwe ‘Stronger Back’ programma. Uit wetenschappelijke studies komt naar voren dat mensen met rugklachten gebaat zijn met het versterken van specifieke rug- en buikspieren. Tijdens ons programma gaan wij juist deze spieren trainen. Want een sterke rug is een rug zonder klachten.

Wij gaan in kleine groepjes (7 a 8 personen) aan de slag zodat we goed op de uitvoering van de oefeningen kunnen letten en samen met u het maximale uit de lessen kunnen halen. Als doel van de training gaan we ervoor zorgen dat u na het 6 weken durende programma thuis ook zelf de oefeningen kunt blijven doen en klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten weer kunt uitvoeren.

Verder geven we u gedurende de lessen informatie over uw rugklachten en wat u moet doen om ervoor te zorgen dat de klachten niet meer terug komen.

Het Stronger Back programma zal op dinsdag en vrijdag gegeven worden door onze fysiotherapeuten Thomas Hermans of Jur Gerris. De kosten zijn 105 euro voor 2 keer in de week 6 weken lang begeleiding + een intake. In de intake wordt de ernst van uw rugklachten onderzocht.
Als u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie kost het 90 euro en 1 behandeling uit uw verzekering.
Wilt u het programma liever 1x per week volgen? Dat kan, dan is het slechts 50 euro.


Het verhaal van Gijs.

U kunt zich alvast opgeven voor de volgende trainingsperiode die start op dinsdag 3 september. Stuur ons een mailtje met uw telefoonnummer naar beemden04@zonnet.nl, dan nemen wij contact met u op om een intake in te plannen. Als u zich aanmeld krijgt u van ons twee vragenlijsten toegestuurd, zodat we een beter beeld van uw rugklachten krijgen.

Heeft u last van uw rug en wil u niet mee doen aan het programma? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een persoonlijke behandeling op maat.

Tijden:
Dinsdag van 18:00 tot 19:00
Vrijdag van 17:00 tot 18:00

 


Het verhaal van Rien