Rugscholing rugklachten stronger back heeze Leende

NIEUW! STRONGER BACK PROGRAMMA

NIEUW! STRONGER BACK PROGRAMMA

Ervaart u wel eens een zeurende pijn bij lang staan of een schietende pijn in uw rug? En wilt u nu echt eens graag van uw rugklachten af!?

Doe dan mee aan ons nieuwe ‘Stronger Back’ programma. Uit wetenschappelijke studies komt naar voren dat mensen met rugklachten gebaat zijn met het versterken van specifieke rug- en buikspieren. Tijdens ons programma gaan wij juist deze spieren trainen. Want een sterke rug is een rug zonder klachten.

Wij gaan in kleine groepjes(7 a 8 personen) aan de slag zodat we goed op de uitvoering van de oefeningen kunnen letten en samen met u het maximale uit de lessen kunnen halen. Als doel van de training gaan we ervoor zorgen dat u na het 6 weken durende programma thuis ook zelf de oefeningen kunt blijven doen en klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten weer kunt uitvoeren.

Verder geven we u gedurende de lessen informatie over uw rugklachten en wat u moet doen om ervoor te zorgen dat de klachten niet meer terug komen.

Begin februari gaan we starten met het zogeheten ‘Stronger Back’ programma, dit zal op dinsdag en vrijdag gegeven worden door onze fysiotherapeut Thomas Hermans. De tijd van de lessen zal nader bepaald worden aan de hand van het aantal aanmeldingen en voorkeuren voor tijd. De kosten zijn 105 euro voor 2 keer in de week 6 weken lang begeleiding + een intake. In de intake wordt de ernst van uw rugklachten onderzocht.
Als u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie kost het 90 euro en 1 behandeling uit uw verzekering.

Wilt u zich graag aanmelden voor deze training? Dat kan nog tot en met 30 januari. Stuur ons dan een mailtje met uw telefoonnummer naar beemden04@zonnet.nl, dan nemen wij contact met u op om een intake in te plannen. Als u zich aanmeld krijgt u van ons twee vragenlijsten toegestuurd, zodat we een beter beeld van uw rugklachten krijgen.

Publicatiedatum: 02-01-2019


« Terug naar het overzicht