Nieuws

Drie fouten die iedere beginnende sporter maakt

Met sporten kun je best veel fouten maken. Je kunt de goal missen bij voetbal, die moeilijke danspassen er niet in krijgen of een apparaat niet helemaal begrijpen in het fitnesscentrum. Gelukkig zijn er dan altijd mensen die je willen helpen


Lees het hele artikel op: gezondheidenco.nl
Publicatiedatum: 14-09-2018


Nieuwe behandeling ALS-patiënten

Onderzoekers van het UMC Utrecht willen dit jaar starten met een experimentele behandeling die de dodelijke spierziekte ALS moet stoppen. Dat meldt het AD.


Lees het hele artikel op: www.gezondheidsnet.nl
Publicatiedatum: 05-09-2018


Opening Centrum Kruis 5 geslaagd

Wat was het leuk om te zien hoeveel belangstelling er was voor de opening van Fysiotherapie de Beemden, Podotherapie v Genne en Praktijk Logopedie en Dyslexie Heeze.
De opening vond plaats doordat de burgemeester van de gemeente Heeze-Leende op de boksbal sloeg, daarna waren er diverse challenges om te zien hoe ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 02-09-2018


Piekeren ook van invloed lichaam

Piekeren heeft niet alleen een invloed op je mentale maar ook je fysieke toestand. De oorzaak hiervan is dat piekeraars onder stress eerder geneigd zijn hun lichamelijke signalen en behoeftes niet adequaat waar te nemen. Dit blijkt uit het promotieonderzoek van Caroline Schlinkert.


Lees het hele artikel op: mijngezondheidsgids.nl
Publicatiedatum: 28-08-2018


Van der Weijden zwemt 3,5 miljoen euro bijeen

De zwemtocht die Maarten van der Weijden de afgelopen dagen maakte langs Friese steden heeft tot nu toe ruim 3,5 miljoen euro opgebracht. De zwemmer maakte het bedrag dinsdagavond bekend in het tv-programma Laat op één (NPO 1).


Lees het hele artikel op: nationalezorggids.nl
Publicatiedatum: 22-08-2018


Kinderen gaan beter rekenen door beweegprogramma’s op school

Kinderen die op school meerdere malen per week en gedurende een langere tijd beweegprogramma’s volgen, presteren beter met rekenen en wiskunde. Dit blijkt uit een literatuurstudie uitgevoerd door de afdeling sociale geneeskunde van Amsterdam UMC, locatie VUmc samen met 12 internationale experts.
Onderzoeker Amika Singh: “Programma’s blijken pas effectief als ze ...


Lees het hele artikel op: fysioforum.nl
Publicatiedatum: 10-08-2018


Warm bad goed voor hart- en vaatgezondheid

Herhaalde blootstelling aan milde warmte heeft een positief effect op het hart- en vaatstelsel en op het glucosemetabolisme. Dat blijkt uit onderzoek aan het Maastricht UMC+ onder leiding van prof. dr. Wouter van Marken Lichtenbelt. Hannah Pallubinsky is onlangs gepromoveerd op dit onderzoek


Lees het hele artikel op: mijngezondheidsgids.nl
Publicatiedatum: 08-08-2018


Verhuizing

  VEHUIZING NAAR KRUIS 5 Met ingang van 25 juni zitten wij op onze nieuwe locatie Kruis 5 in Heeze. Groter, Mooier, professioneler en de mogelijkheid middels onze nieuwe fitnessruimte,  medische revalidatie op maat aan te bieden.        


Lees meer »
Publicatiedatum: 04-06-2018


beeindiging werkzaamheden

De heer Leo Lemmens gaat per 31-12 2017 de maatschap fysiotherapie verlaten. Na bijna 40 jaar werkzaaam te zijn geweest in Heeze, gaaat hij genieten van zijn pensioen


Lees meer »
Publicatiedatum: 18-12-2017


Wij gaan verhuizen !

Wij zijn verheugd U te kunnen mededelen dat wij per 1 juli 2018 ons oude, welbekende pand aan de Beemden  gaan verlaten en gaan verhuizen naar een mooi, ruim en goed geoutilleerd pand in de Kruis 5 te Heeze. nadere mededelingen volgen nog.


Lees meer »
Publicatiedatum: 25-10-2017